sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Slowfood-viikonloppu

Tässä viikonvaihteessa oli aikaa rauhalliseen ruoanlaittoon. Vaikka kaikenlaista ohjelmaakin oli, oli myös aikaa pysähtyä, hengittää ja nauttia sekä antaa ruoan valmistua lähes itsestään.

Perjantaina hauduttelin uunissa juureksia ja paistoin lihapullia. Jälkiruoaksi "tosisuklaistakakkua". Tosisuklainenkakku on tällä kertaa itse asiassa suklaakääretorttu, joka on täytetty suklaamoussella ja päällystetty kermavaahdolla annoksittain. Yksinkertaista ja nautinnollista.



Tänään laitoin jo aamulla pataan hautumaan lihaa, sipulia, valkosipulia, ja suolaa sekä monta kymmentä pyöritystä scandinavian forest myllystä, tuloksena herkullinen lihapata, jonka seurana sarvimakaronia, parmesania ja appiukon tekemiä etikkasäilöttyjä suppilovahveroita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti