tiistai 7. lokakuuta 2014

Quinoaa ja broilerjauhelihaa, köksässä kasviksia ja ranskalaista leivontaa

Valmistin quinoaa ja broileria jauhetussa muodossaan perheen päivällisellä. Paistoin ensin öljyssä currya, juustokuminaa ja kanelia. Mausteiden herättämisen jälkeen laitoin pannulle broilerjauhelihaa, perillaa, lehtikaalia ja nesteeksi kaurakermaa. Lisäksi suolaa, chiliä ja pippuria. Lisukkeeksi quinoaa ja vielä tuoretta perillaa päälle sekä vihersalaattia.


Seiskojen kanssa teemoittelemme tällä viikolla kasviksia ja hiivataikinaa, nyt kuivahiivan kanssa. Valmistuksessa on porkkanasosekeittoa ja sämpylöitä.



Kasien lyhyen valinnaisen leivontakurssin kanssa teemoittelemme tällä viikolla ranskalaista leivontaa. Leivoimme Tarte Tatineita ja croissanteja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti