sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Broileria ja lohta uunissa

Tässä viikonvaihteessa on tullut vietettyä paljon vaikaa valmiissa ruokapöydissä. Valmiista ruokapöydistä huolimatta ruokaa on tullut valmistettua omalla perheelle.

Eilen valmistin padassa broilerin koipia. Valelin koivet dijon-sinapilla ylt´ympäriinsä, maustoin suolalla ja pippurilla sekä kapriksilla. Laitoin padan pohjalle lurauksen öljyä ja vähän vettä. Ladoin koivet lomittain pataan, kansi päälle ja 200 asteiseen uuniin puoleksitoista tunniksi. Koivista tuli erittäin meheviä ja maukkaita. Lisukkeena vihersalaatti ja pastaa.


Tänään perhe sai ruoakseen uunilohta ja uunijuureksia. Uunijuureksina tänään kyssäkaali ja porkkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti