keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Lohirisotto speltistä , köksässä mm. caesar-salaattia

Oli spelttiä, lohta ja sitruunaa. Viipaloin lohifileen ja puristin päälle reilusti sitruunaa kypsyttämään lohen sekä hieman merisuolaa. Näin sain loheen kivan sitruunaisen maun. Samalla kun käsittelin lohta kypsytin spelttiä risottotekniikalla. Risoton päälle vain sitruunalla kypsytetyt lohisuikaleet ja ruoka olikin valmista. Makua antamaan lisäksi reilusti tuoretta lehtipersiljaa ja tomaatteja viipaloituina.


Kasien pitkän valinnaisen porukan kanssa valmistimme caesar-salaattia broilerilla ja focaccia-leipää.


Ysien Baking in English -kurssilaiset valmistivat Club Sandwichejä ja chess squareja sekä omenapiirakkaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti