tiistai 3. joulukuuta 2013

Uunimakkaraa, köksässä kreikkalaista

Näin itsenäisyyspäivän lähestyessä maistuu "kansallisruokamme" - uunimakkaraa. Makkaran kanssa uunissa kypsyvät eiliseltä päivälliseltä jääneet keitetyt perunat. Laitoin lisäksi uuniin kypsymään pakasteparsakaalia, mahtuivat juuri uunivuokaan.

Itsenäisyyspäivää ja keskimmäisemme syntymäpäiväjuhlia varten laitoin kotikaljan käymään. Tänään kun laittoi alulle, perjantaina on sitten hyvin valmiina nautittavaksi.


Tänään alkoi uusi ysien Maailma ja me -valinnanen kurssi. Perinteisesti aloitamme kreikkalaisella keittiöllä ja usein kreikkalaisella salaatilla. Salaattiainekset eivät ole nyt parhaimmillaan, joten valmistimmekin moussakaa ja kreikkalaista leipää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti