keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Siskonmakkarakeittoa, köksässä munakasrulla

Valmistin päivälliseksi siskonmakkarakeittoa. Siskonmakkarakeiton kanssa laitan tarjolle ruisleipää.

Mausteeksi keittoon ei muuta tarvita kuin siskonmakkarat ja lipstikkaa pakasteesta. Siskonmakkarat ovat niin mausteisia, että niiden antama maku liemeen on riittävä lipstikan lisäksi, kunhan antaa vain keiton tekeytyä  ja lisää perunat vasta loppuvaiheessa.

Lipstikka on aivan huippuyrtti. Pakastinkin sitä kesällä, jotta tätä superyrttiä voin laittaa pitkin talvea keittoihin. Ainakin vielä oli kaupassa saatavilla lipstikkaa ruukkuyrttien joukossa, jos vaikka innostut kokeilemaan ja sinulla ei ole lipstikkaa pakstettuna.



Ysien valinnaisessa "Juhlatarjottavaa" köksässä valmistimme juhlapöytään tai vaikka illanistujaisiin sopivan munakasrullan sekä vihersalaattia. Munakasrullan täytteenä on mm. paprikaa, kinkkua, juustoa ja sipulia.

 
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti