sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Juuressipsejä ja vähän parempi hampurilainen

Perhe sai tänään päivälliseksi juuressipsejä sekä vähän paremman hampurilaisen.


Juuresaika on nyt parhaimmillaan. Innostun aina juuresaikaan käyttämään niitä useassa eri muodossaan, tänään valmistui juuressipsejä lantusta ja palsternakasta. Tässä pari hyvää linkkiä juuressipsien valmistukseen, toinen on Maku-lehdestä  ja toinen Yhteishyvän ruokaliitteestä.

Hampurilainen sai sisällensä mm.  vuohenjuustoa ja kasleria. Kaslerin olen vamistanut revityksi porsaasi marinadilla, jossa käytin cola-juomaa, soijaa, valkosipulia ja laakerinlehtiä. Liha päätyi marinadiliemeen jo eilen aamulla ja 150 asteiseen uuniin tänään aamulla. Kotikokin sivustolta löytyy muutamia varsin toimivan oloisia revityn porsaan reseptejä.

Näillä eväillä onkin hyvä lähteä uuteen viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti