lauantai 3. tammikuuta 2015

Paahdettua ruusukaalia ja jogurtilla hunnutettua uunilohta

Harmaata ja myrskyisää, mutta sisällä on lämmin. Uuniruoka on ihan parasta tällaisella kelillä. Valmistin perhelunnerille paahdettua ruusukaalia ja uunilohta, lisäksi pastaa ja salaattia.

Ruusukaalin valmistin Chocochilin inspiroimana, mutta hieman muunnettuna. Siirapin korvasin hunajalla ja granaattiomenan jätin pois, ruusukaalit olivat pakasteversioita. Hyvin toimi ja hyvin maistui, erinomainen lisäke juuri uunilohelle.



2 kommenttia:

  1. Jogurtilla hunnutettu uunilohi alkoi just kiinnostaa! Pistän sen kokeilun, kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Kokeile ihmeessä JOnna. Jogurtti tuo mukavasti makua kalaan ja varmistaa, että kala ei kuivu.

    VastaaPoista