maanantai 19. tammikuuta 2015

Kinkkusalaatti, köksässä mm. välimerellinen pitopöytä

Perheen päivälliseksi valmistin mm. lauantailta ylijääneistä kasviskaviaareista kinkkusalaattia.


Ysien pitkän valinnaisen kanssa aiheenamme oli Välimeren alueen keittiöt. Oppilaat valmistivat neljässä keittiössä neljän maan ruokia ja toivat valmistamansa ruoat yhteiseen pitopöytään. Näin kaikki pääsivät maistamaan erilaisia ruokia. Valmistuksessa oli Espanjasta paella ja tortilla espanola,, Ranskasta ratatouille ja patonki, , Kreikasta moussaka ja baklava ja Italiasta mascarponevaahto, cantuccini ja espresso.





Seiskojen kanssa tämän viikon aiheena on proteiinit ja valmistamme intialaista linssikeittoa ja naan-leipää.



Ysien Baking in English kurssin kanssa teemanamme oli suklaa. Oppilaat valmistivat Rocky Roadia ja Beetroot-chocolate-muffinseja,



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti