torstai 13. lokakuuta 2016

Lohta, köksässä mm. rieskaa oppilaan mummin reseptillä

Perheen päivälliseksi valmistin paistettua lohta ja couscousia. Lisukkeeksi salaattia. Ruoka valmistu 20 minuutissa, jälleen kerran.  Näitä 20 minuutin arkiruokia näyttää olevan aika paljon, laitanpa siitä myös uuden tunnisteen tänne.


Seiskojen kanssa jatkui sosekeitot ja sämpylät. Yksi keittiöryhmä valmistikin lisäksi kaikille yhden oppilaan mummin reseptillä rieskaa. Olin kuullut tarinaa tästä herkullisesta rieskasta ja olihan sitä kokeiltava kun oppilas toi reseptinkin luvatusti. Oli hyvää ja maistui kaikille. Ihan uusi juttu oli minulle, että leipä leikattiin saksilla.



Ysien kanssa on tämän viikon teemana ollut englantilainen ruokakulttuuri. Keittiöissä on valmistunut fish and chips, hernepyree ja trifle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti