keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Broilerwok, köksässä kiisseleitä ja slovakialaista keittiötä

Perhe sai päivällisekseen nopeasti valmistuvan broilerwokin. Broilerwokin mausteena on currya, inkivääriä, chiliä, valkosipulia, reilusti dijon-sinappia ja tuoretta korianteria. Nuudeleina täysjyvänuudelit, joukossa myös bambunversoja purkista.

Nopeaa ja herkullista valmistaa tämä wok, aloituksesta siihen, että ruoka oli pöydässä kului 20 minuuttia.


Kymppien köksässä valmistimme slovakialaista keittoa ja sämpylöitä.


Jälkiruoaksi valmistui suklaa-vaniljakerroskiisselit.


Seiskojen pakollisessa köksässä valmistuu tällä viikolla marjakiisseleitä ja kauralastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti