keskiviikko 21. elokuuta 2013

Siskonmakkarapalleroita, köksässä pastaa itse

Perhe saa päivällisekseen siskonmakkarapalleroita sekä kaalisalaattia. Siskonmakkaroiden upea mausteisuus tulee esiin erityisen hyvin silloin kun ne paistaa pannulla. Kaalisalaatin pehmeä maku sopii erityisen hyvin mausteisten makkaroiden kaveriksi.


 
 

Kymppien köksässä valmistimme itse pastaa, seiskojen tämän viikon ohjelmassa oli aamiainen sekä teeleivät.



2 kommenttia:

  1. No ei ole tullut mieleeni, että siskonmakkarat voi paistaakin. Pursotatko ne kuoresta suoraan pannulle vai keitätkö ensin??? Ehdottomasti kokeiltava.
    Tulen muuten pe iltana myöhään Suomeen, käviskö lunchi vaikka ompussa ti 27.8.?

    VastaaPoista
  2. Tiina. Ihanaa, nähdään tiistaina. Tekstaillaan, kun olet tullut Suomeen, viimeistään kuitenkin tiistai-aamuna kellonajasta ja paikasta.

    Siskonmakkarat voi siis paistaakin, kyllä. Pursotan kuoresta suoraan pannulle ja siinä saavat kypsyä. Kokeile ihmeessä!

    VastaaPoista