perjantai 24. toukokuuta 2013

Köksässä Nyhjää tyhjästä ja kauraleivontaa

Tähän aikaan lukuvuodesta tyhjennetään kotitalousluokassa varastoja, kylmiöitä ja pakasteita. Seiskojen valinnaisessa köksässä teemamme oli  nyhjää tyhjästä. Otin esille pakastearkusta seitä, pekonia, herne-maissi-parikasekoitusta ja juustoraastetta. Lisäksi esillä oli jauhoja, hiutaleita, pastaa sekä kylmiön perusruokatarvikkeet. Mitä syntyi, syntyi loistava seiskojen valinnaisen noutopöytä:


Tarjolle valmistui itsetehtyjä kalapuikkoja, lohkoperunoita, vihannessekoitusta, kinkku-vihannestäytteisiä croissanteja, miilunpolttajan pastaa sekä kinkkupitsaa.

Seiskojen pakollisessa köksässä valmistimme kauraisia leivonnaisia; sämpylöitä ja kauralastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti