keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Nopea tomaattinen tonnikalapasta

Nopea tomaattinen tonnikalapasta sisältää tuoreita ja säilöttyjä aineksia.

Tonnikalakastikkeeseen laitoin  tonnikalaa purkista, paseerattua tomaattia, kuivattua basilikaa, tuoretta tomaattia sekä tuoretta basilikaa. Lisäksi himppu suolaa ja pippuria. Ainekset sekaisin, joukkoon keitettyä sarvimakaronia ja syömään vihersalaatin kanssa.




3 kommenttia:

  1. Simppeliä ja niin hyvän näköstä.
    Olisko sulla takataskussa joku hyvä kanapasta ohje vaikka kerma (tai vast.) kastikkeella. Lapset kyselevät...
    Ja terveiset kesästä! Münchenissä tänään +24, oli pakko lähteä terassille lounaalle.

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla sinusta Tiina myös tämän kanavan kautta! Kiitos vielä mukavasta lounasseurasta, mukava oli tavata. Ihana kevätsää siellä, täällä vihmoo vettä urakalla, no saavatpa lumet kyytiä.

    Meidän perheen suosikki broilerpastaan tulee broilersuikaleita, aurajuustoa, pakastettua pinaattia ja ruoka cremeä/kermaa. Löytyyköhän sikäläisistä kaupoista korviketta Aura-juustolle, jonka aromi on omanlaisensa? Kastikkeen ainekset pannulla vnopeasti sekaisin eli broiler kypsäksi ja pastat joukkoon. Nam, täytyykin muistaa valmistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Danke!
      Eiköhän tolta pohjalta jtkn synny. 'Kaurakermaa' ja pinaattia saa täältäkin ja Aurajuuston korvikkeet voi syöttää suoraan isännälle, ei uppoa muille.
      Tänään kokkaan parsaa itselleni, ei taida muita ilmaantua illallispöytään. Lotalla vika päivä koulua for ever = juhlintaa, juhlintaa... Nadia Viinissä lentisturnauksessa, Julialla kaverin 16v. synttärit ja isäntä Kiinassa. Koirille kelpaa koiranruoka ;)

      Parsakausi siis alkanut!

      Poista