perjantai 17. huhtikuuta 2015

Molekyyligastronomiaa, köksässä aasialaista ja mokkapaloja

Olin eilen iltapäivällä/illalla vesokouluttautumassa kemian ja kotitalousopettajien yhteisessä vesokoulutuksessa, jonka aiheena oli molekyyligastronomia. Mielenkiintoinen koulutus, joka laittoi taas ajattelemaan asioita toisin.

Itse olin ryhmässä, jossa valmistimme omenapiirakkaa ilman omenaa. Onnistuihan se mm, omenahapolla, viinihapolla ja suolakekseillä.. Tunnistatko muuten oheisista kuvista, missä on oikeaa omenaa ja missä molekyyliomenaa.



Ysien kanssa teemoittelimme eilen useita aasialaisia keittiöitä.



Kasien kanssa leivoimme tänään itäsuomalaisia perinneleivonnaisia; karjalanpiirakoita ja rättänöitä. Seiskojen kanssa tämän viikon viimeiset mokkapalat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti