perjantai 30. marraskuuta 2012

Sushi perjantai, köksässä saaristolaissalaattia

Monen tex-mex perjantain jälkeen sushi-perjantai, koko perheen herkkuruokaa. Valmistin vain nigireitä sekä lohi- että rapuversioita. Lisänä sushiin kuuluvat lisukkeet soija, wasabi ja inkivääri.


Valmistuksessa tänään kokeilussa Kikkomanin sushi-etikka. Mielenkiintoinen piirre tässä etikassa, laitetaan jo kuumaan riisiin. Tähänastiset käytössä olleet etikat on ohjeen mukaan laitettu vasta riisin jäähdyttyä.

 
 
Jälkiruokana nautimme Dajm-kakun nimipäiväsankarin toiveen mukaisesti.
 
Kasien valinnaisessa köksässä valmistui lähestyvän itsenäisyyspäivän tiimoilta saaristolaissalaatti sekä kerroskiisseli.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti