sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntain perhelunnerilla enchiladas, jälkiruokana kääretorttuleivoksia

Perinteinen perjantain tex-mex ruoka jäi tällä viikolla syömättä, joten tänään sunnuntaina oli hyvä tilaisuus korjata tilanne.

Sunnuntain perhelunnerilla broiler-paputäytteiset enchiladat.


Lisukkeina kaalisalaattia, guacamolea ja jalapenoja. Tein pitkästä aikaa guacamolen ilman valmista maustesekoitusta ja hyvää tuli. Aineksina oli kaksi avokadoa, noin puoli desiä kreikkalaista jogurttia, chiliä, tomaattia, suolaa ja sitruunamehua.



Jälkiruokana tänään kääretorttuleivoksia nimipäiväsankarien kunniaksi. Kääretortun täytin syksyllä tehdyllä omenahillolla.





2 kommenttia:

  1. Kokeile guacamolea ilman jogurttia yms. maitopohjaista tuotetta. Lisää avocadon joukkoon limeä/stritsuunaa, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä ja ehdottomasti tuoretta korianteria. Ja tomaattia halutessasi. Sitruuna estää sörsselssöniä tummumasta, mutta kuulemma myös guacamolen joukkoon jätetty kokonainen avocadon kivi!

    VastaaPoista