keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Garam Masala, broileria intialaisittain - nopea arkiruoka

Garam Masala valmistuu nopeasti, noin 15 minuutissa. Lisukkeeksi keitän basmati-riisiä, joka kypsyy samassa ajassa kuin Garam Masala. Intialaisen ruoan lisukkeeksi sopii hyvin kaalisalaatti.


Garam Masalan, kuten muidenkin itämaisten ruokien valmistuksessa on oleellista kypsentää mausteita pari minuuttia rasvassa ennen muiden ainesten lisäämistä, näin saadaan mausteista kypsä maku irti ruokaan.


Garam Masala valmistuu ensimmäistä kertaa viime viikolla aasialaisesta ruokakaupasta ostamastani Garam Masala mausteseoksesta, jota laitoin pannulle rasvan kanssa 4 tl. Lisäksi laitoin maustamattomia broilerin suikaleita, purkillisen tomaattipyrettä sekä purkillisen kookoskermaa. Herkulliselta maistuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti