sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sunnuntailunnerilla pekonilla kääritty lihamureke tykötarpeineen

Pakkanen paukkuu ja ruoaksi maistuu raskaampi ateria. Koko perheen yhteisellä sunnuntain perhelunnerilla syötiin pekonilla käärittyä lihamureketta, hasselbackan perunoita, uuniporkkanoita sekä suppilovahveromuhennosta ja reilusti vihersalaattia.


Laitoin lihamureketaikinaan naudan paistijauhelihaa, pari valkosipulinkynttä, kuivattua basilikaa, tomaattipyrettä, suolaa ja maustepaprikaa. Murekkeen käärimistä varten tarvitsin kaksi pakettia pekonia. Hasselbackan perunat ovat maistuva perunalisäke, johon yksi hyvä resepti löytyy mm. Makuja sivustolta, tänään perunat saivat päälleen maukasta port salut juustoa.


Salaattina tarjoilin reilusti vihreän salaattin, jonka ainesosaset olivat jäävuorisalaatti, lehtisalaatti, viinisuolaheinä, tuore basilika, kurkku sekä tuoreet herkkusienet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti