lauantai 19. tammikuuta 2013

Röörit avaava kaalibroilerwok

Muutaman päivän blogitauon jälkeen olen takaisin keittiössä. Köhää on vielä jäljellä, joten ruoan on hyvä olla röörejä avaavaa. Siis wokaten, wokista saa luontevasti ja helposti röörejä avaavaa tehtyä.



Kaalibroilerwokin ainekset ovat broilersuikaleet, keräkaali, kiinankaali ja porkkana. Lisukkeena nuudeleita. Wokin mausteina tuoretta inkivääriä, juustokuminaa, chilijauhetta sekä soijakastiketta. Päällä reilusti tuoretta korianteria.Yksinkertaiset ja helpot, mutta maukkaat ainekset.

Wokin valmistus alkoi kypsentämällä seesamiöljyssä mausteet. Mausteiden kypsentämisen jälkeen wokkasin mausteseoksessa ensin broilersuikaleet kypsäksi, jotka siirsin sivuun odottamaan kasvisten kypsymistä. Sen jälkeen wokkasin porkkanat, kaalin ja kiinankaalin. Lopuksi luraus soijakastiketta kaiken joukkoon ja valmista on syötäväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti