maanantai 14. tammikuuta 2013

Nopea tomaattinen riistakäristys

Riistakäristys on yksi niitä nopeita ruokia, joka aina silloin tällöin kuuluu valmistusrepertoaariini. Tämän päivän versiossa on pussillinen pakastettua saksanhirvikäristyslihaa, yksi sipuli, yksi valkosipulinkynsi, purkki paseerattua tomaattia, hyppysellinen suolaa ja himppu sokeria. Lisäksi joukossa ikkunalaudalta napsittua persiljaa.


Riistakäristys on valmista nautittavaksi alle puolessa tunnissa eli samassa ajassa kuin riisi, pasta tai ohra kypsyy viereisellä levyllä. Jos käristystä on aikaa haudutella pidempään niin anna hautua vaan..

Meillä syödään tomaattisen riistakäristyksen kanssa tänään ohraa sekä raastettua keräkaalia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti