perjantai 4. tammikuuta 2013

Roskaruokaa jämistä, perjantai-illan tapakset

Jääkaapista löytyi vielä erinäisiä joulunajan herkkujen nokareita ja jämiä. Idea perjantain tapaksiin syntyi muutamasta jääkaapista löytyneestä keitetystä perunasta sekä lohifilestä.

Keitetyt perunat taipuivat perunasalaatiksi, jonka ainesosat olivat perunaa, yksi puristettu valkosipulin kynsi, tuoretta basilikaa, himppu suolaa ja luraus rypsiöljyä.


Lohifileestä valmistin eilen Yhteishyvän ruokaliitteen reseptillä lohipastramin, joka sopii oikein hyvin tapasteluun.


Perunasalaatin ja lohipastramin lisäksi tapastelemme vihersalaattia, chorizoa sekä juustoja ja marinoituja vihanneksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti