Lämmin kesäsää innosti tekemään lounaaksi, pienen tauon jälkeen, ruokaisa salaatteja. Tänään astetta juhlavampia, olihan meillä nuoria aikuisia kyläilemässä.
Tein kaksi salaattia; lohisalaatin ja prociutto-salaatin. Salaattikastikkevaihtoehtoina laitoin tarjolle oliiviöljyä, balsamicoa, caesar-kastiketta, rhode island-kastiketta ja vaalea balsamico -kastiketta. Jokainen sai valita haluamansa salaattikastikkeen salaatteihinsa.
Lohisalaatin aineksina käytin jäävuorisalaattia, valkokaalia, raastettua savujuustoa, kylmäsavulohta, kananmunan puolikkaita ja tuoretta tilliä.
Prosciutto-salaatin aineksina oli jäävuorisalaattia, kuutioitua tomaattia, reilusti tuoretta basilikaa, mozzarellaa kuutioituna sekä prosciuttoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti