perjantai 19. heinäkuuta 2013

Perjantain porsastelu

Perjantain porsastelu eli grillasin perheelle ruoaksi porsasta. Grilliin pääsi porsaan ulkofileestä ja kasslerista leikkaamani pihvit. Maustoin tuoreella salvialla, suolalla ja pippurilla. Lisäksi grillasin tomaatteja, jotka saivat makua kuivatusta basilikasta ja parmesan raasteesta, ja kesäkurpitsaa.

 
 
Laitoin grillattavat samaan aikaan kypsymään ja kaikki oli valmiina samanaikaisesti. Loistava ajoitus ja valmistuminen!




Grillattujen ruokien lisukkeena nautimme uusista perunoista tekemääni perunasalaattia. Perunasalaatin mausteina kylmäpuristettua rypsiöljyä, hiven sitruunamehua, suolaa, tuoretta ruohosipulia ja persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti