lauantai 15. joulukuuta 2012

Taatelikakkuja ja roskaruokaa, mistä valita

Olen tykästynyt leipomaan taatelikakkuja perinteisellä Kotiruokaa kirjan reseptillä. Niin tänäänkin. Kolmessa vuoassa on kirjan resepti tuplakokoisena.


Taatelikakut päätyvät jäähdyttyään pakasteeseen noin viikoksi. Ensi viikonvaihteessa otan kakut sulamaan, osa menee joulupaketteihin ja osa meidän perheen syötäväksi. Jostain syystä taatelikakuista tulee vieläkin mehevämmät pakastamalla ne ensin ja antamalla pakastamisen jälkeen vielä tekeytyä useamman päivän huoneen lämmössä.

Lounaaksi perhe nauttii tänään roskaruokaa neljästä vaihtoehdosta. Tällä viikolla on ruoan menekin arviointi mennyt ihan pieleen. Meillä on jäljellä viiden arkipäivän ruoista neljän päivän roskia. Jokaiselle jotain mieluista syötävää. Kaikki toivottavasti tänään lounaalla loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti