maanantai 10. joulukuuta 2012

Lipstikkainen siskomakkarakeitto ja näkkäriä

Siskonmakkarat ovat maultaan aivan hurmaavia. Siskonmakkarakeittoni valmistuu hieman erilailla kuin yleensä on tapana. Keiton mausteena vain siskonmakkaroista liemeen irtoava maku ja pakasteesta lipstikkaa.


Keitän siskonmakkaroita sekä lipstikkaa omassa kattilassaan reilun tunnin verran, jolloin siskonmakkaroiden antama mahtava aromi pääsee liemeen. Toisessa kattilassa keitän juurekset; perunat, porkkanat sekä lantut. Juuresten kypsyttyä kaadan ne siskonmakkaroiden joukkoon ja keitto on valmis. Tällä tavalla valmistettuna keittoon ei tarvitse lisätä mitään mausteita, maku on mahtava.

Keiton lisäkkeenä maistuu rapea leipä. Siskonmakkarakeiton kanssa itsetehtyä näkkäriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti