sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulun makuja, riisipuuroa

Matkalla kohti joulun hekumaa ja mahtavia makuja. Pitkään haudutettu riisipuuuro on aina yksi jouluajan makunautinnoista.

Tänään ehdin hauduttaa riisipuuroa reilu kolme tuntia, riisipuuro valmistui juuri sopivasti toisen adventin lounaaksi. Meillä riisipuuro syödään kanelin, sokerin ja voisilmän kanssa.

2 kommenttia:

  1. Nam, riisipuuroa. Yleensä olen jo maistellut lautasellisen ennen kuin se on edes hautunut tarpeeksi, kärsimätön kun olen! Oletko ikinä tehnyt soijamaitoon?

    VastaaPoista
  2. Valitettasti riisipuuron keittäminen soijamaitoon on kokeilematta. Tarvetta ei ole vielä tullut. Köksän tunnillakin riisipuuro on allergisen versiona keitetty riisihiutaleista veteen.

    VastaaPoista