torstai 30. tammikuuta 2014

Tuorepuuroja ja alaskaseitiä, köksässä mm. Runebergin torttuja

Olen nyt useampana aamuna syönyt aamiaiseksi tuorepuuroa. Niin hyvää ja niin terveellistä. Tämän aamuisessa tuorepuurossani oli kaurahiutaleita, rahkaa ja päärynä raastettuna, aviomiehen puurossa kaurahiutaleita, vettä ja mustikoita. Tuorepuuron ainoa haaste on muistaa laittaa se/ne tekeytymään jo illalla.


Päivälliseksi perhe sai alaskanseitiä, jonka kypsensin uunissa limen mehulla valeltuna sekä himpulla suolaa maustettuna. Lisukkeena keitettyjä perunoita ja sinappista kukkakaalipyrettä. Sekä tietenkin reilu kulhollinen vihreää salaattia


Kymppiluokkalaisten kanssa valmistimme caesar-salaattia,


sämpylöitä ja

Runebergin torttuja. Hauskaan ja erilaiseen muotoon pääsivätkin Runebergit tarjolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti