torstai 16. tammikuuta 2014

Kesäkurpitsapannu ja pastaa, köksässä hampurilaisia ja pikkuleipiä

Vegeruokaa päivällisellä. Laitoin pannulle kesäkurpitsaa ja valkosipulia, juuri ennen pöytään nostoa puristin joukkoon yhden sitruunan mehun ja laitoin himpun suolaa ja pippuria. Siinä on nopea ja helppo vegeruoka perheelle valmis, valmistukseen meni 20 min. Lisukkeena pastaa ja maukasta makua lisäämässä nokare ricotta juustoa ja paahdettuja hasselpähkinöitä. 


Kymppien köksässä valmistimme silakkahampurilaisia ja juuressipsejä. Köksän luokkaan paistoi iltapäivällä ihanasti aurinko, jo sai taas kännykällä otettua valokuvia huomattavasti paremmin kuin pitkään pitkään aikaan.



Lisäksi valmistimme pikkuleipiä; haarukkaleipiä ja kookoskeksejä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti