Ysien valinnaisessa Maailma ja me -köksässä seikkailimme tänään Italiassa valmistaen itse pastaa, jonka maustoimme oliiviöljyllä, basilikalla, kirsikkatomateilla ja parmesan-juustolla.
tiistai 7. tammikuuta 2014
Jämiä, köksässä itse tehtyä pastaa
Perheen päivällisellä on jämiä niin joulukuulta kuin eilisistä syntymäpäiväjuhlista. Osa perheestä syö päivälliseksi jääkaappiin unohtuneista, nyt tosi nahistuneista punajuurista tehtyä sosekeittoa. Sosekeiton aineksina nahistuneet punajuuret, sipulia ja nokare aura-juustoa. Lisukkeena raejuustoa. Ja osa nauttii vielä tacoja päivälliseksi.
Ysien valinnaisessa Maailma ja me -köksässä seikkailimme tänään Italiassa valmistaen itse pastaa, jonka maustoimme oliiviöljyllä, basilikalla, kirsikkatomateilla ja parmesan-juustolla.
Ysien valinnaisessa Maailma ja me -köksässä seikkailimme tänään Italiassa valmistaen itse pastaa, jonka maustoimme oliiviöljyllä, basilikalla, kirsikkatomateilla ja parmesan-juustolla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti