Pakkanen paukkuu ja ystävien kanssa on mukava kokoontua vaihtamaan kuulumisia hyvän ruoan äärelle. Pakkaskelillä maistuu paremmin kuin hyvin intialainen ruoka. Haavelen varmaankin lämpimämmästä kaudesta.....
Saimme tänään kyläilemään ystäväperheen, jossa lapset ovat hieman meidän lapsia nuorempia, joten laitoin lunnerille miedommin maustettua Pohjois-Intian ruokaa.
Valmistin Palak paneeria eli pinaattia ja tuorejuustoa, linssipata Masoor Daalia
Kerala Broileria
Lisukkeena basmatiriisiä ja naan-leipää Yhteishyvän reseptillä ja
minttuista raitaa.
Jälkiruoaksi valmistin leipävanukkaan Double la meetha, jonka upea maku tulee kookosmaidosta, sahramista, kardemummasta ja kanelista.
Vanukkaan kanssa laitoin tarjolle vaniljajäätelöä sekä litsejä ja mangoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti