keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Voikukkaa ja muita kesämakuja

Alkukesän maut jatkavat päätymistään perheemme ruokiin. Lounaaksi valmistin tänään broilersalaattia sekä voikukka-ruohosipuli-bruschettaa. Bruschetat valmistuivat uunissa. Laitoin kauraleivälle ingmariinia, pieneksi silputtua voikukkaa ja ruohosipulia.



Maistui erittäin hyvin broilersalaatin kanssa. Broilersalaatin valmistin jäävuorisalaatista, kurkusta, täysjyväfusilleista, broilerista sekä paprikasta.

 
 
Päivälliseksi grillasin porsaan ulkofilepihvejä, jotka maustoin timjamilla, suolalla ja maustepaprikalla. Lisäksi grillasin kevätsipulia ja keitin ruotsalaisia uusia perunoita. Grillissä valmistui päivälliselle myös kesäkurpitsaa ja herkkusieniä. Kevätsipuli oli grilliversiona uusi tuttavuus - maukasta, tulee varmaan grillattua uudemmankin kerran.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti