tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kuusenkerkkäjuomaa, uusia perunoita, lohta ja kasviksia - Kesäruokaa!

Päivän lounas valmistui nopeaakin nopeammin. Kaikki ainekset olivat vain lämmitystä vaille valmiina. Lautaselle päätyi parsakaalimuhennosta, pastaa ja pestoa, raejuustoa sekä kotimaisia mansikoita.


Kuusenkerkkäjuomasta on ollut juttua useammassa julkaisussa viime kuukausien aikana. Päätinpä kokeilla minäkin - kuusenkerkkäjuomaa. Valmistin kuusenkerkkäuutteen ja yhdistin sen Sodastreamilla hiilihapotettuun veteen. Käytin valmistukseen reseptiä mukaillen Marttojen keskustelupalstalta löytyvää ohjetta. Hyvää oli, juuri niin kesäistä kuin kaipasinkin.


Päivälliselle keitin kotimaisia uusia perunoita ja grillasin kirjolohifileen, herkkusieniä ja kesäkurpitsaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti