Päivällisellä nautimme yrttistä tonnikalaspagettia sekä vihersalaattia. Maustoin tonnikalaspagetin valkosipulilla, currylla, punaisella chilillä, reilulla määrällä tuoretta korianteria sekä suolalla ja pippurilla. Lisukkeena vihersalaatti.
tiistai 11. kesäkuuta 2013
Viileän kesäpäivän ruokaa
Päivä on ollut vaihteeksi hieman viileämpi, loistava päivä sosekeittolounaalle siis. Valmistin kasvissosekeiton lounaalle porkkanasta, bataatista, palsternakasta ja perunasta. Mausteena suolaa, maustepaprikaa ja valkopippuria. Keiton kanssa maistui ruisleipä ja raejuusto.
Päivällisellä nautimme yrttistä tonnikalaspagettia sekä vihersalaattia. Maustoin tonnikalaspagetin valkosipulilla, currylla, punaisella chilillä, reilulla määrällä tuoretta korianteria sekä suolalla ja pippurilla. Lisukkeena vihersalaatti.
Päivällisellä nautimme yrttistä tonnikalaspagettia sekä vihersalaattia. Maustoin tonnikalaspagetin valkosipulilla, currylla, punaisella chilillä, reilulla määrällä tuoretta korianteria sekä suolalla ja pippurilla. Lisukkeena vihersalaatti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti