keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellepäivien salaatit

Helle vaikuttaa ruoanlaittooni varsin paljon, keittiössä lieden äärellä en halua aikaani viettää, joten ruoan on valmistuttava muutoin. Eilen ja tänään olemme nauttineet ruokaisista salaateista.

Eilen valmistui perheelle mansikka-halloumisalaatti. Salaatin pohjana on vihersalaatti, mausteena reilusti tuoretta minttua ja päällisinä mansikkaa sekä grillattua halloumia, kastikkeena balsamicoa ja oliiviöljyä. Lisäksi grillasin broilerin filepihvejä.


Tänään valmistin perheelle spagetin ja peston lisäksi tonnikalasalaattia. Salaatti on taas rakennettu vihersalaattipedille, päällä kananmunan puolikkaita, kevätsipulin varsia sekä tonnikalaa purkista. Kastikeena Rhode Island valmiskastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti