torstai 13. kesäkuuta 2013

Iltapäiväkahvit

Joimme iltapäiväkahvit tänään hieman isommalla porukalla, hyvä syy tehdä tarjottavaakin. Valmistin tarjolle kahdenlaisia voileipiä sekä raparperipiirakkaa. Aineksista raparperi, lipstikka, voikukka ja ruohosipuli ovat peräisin omalta pihamaalta.

Hapankorput saivat päällensä lipstikkaista tomaattisalaattia, jonka inspiraatio löytyi Sami Tallbergin mahtavasta kirjasta.


Laitoin ruispuikuloiden päälle seoksen, jossa oli tonnikalaa, ruohosipulia sekä maustamatonta jogurttia. Lisäksi päällä koristeena ja makua antamassa pieneksi silputtua voikukkaa.

 
 
Kahvien makeana osana tarjosin raparperipiirakkaa sekä jäätelöä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti