maanantai 17. kesäkuuta 2013

Täytetyt paprikat ja broiler caesar

Perhe sai tänään ruoaksi täytettyjä paprikoita ja caesar-salaattia broilerilla.

Laitoin paprikoiden täytteeksi osaan perunaa ja osaan tuoreita herkkusieniä. Mausteeksi kuivattua basilikaa ja päälle hieman emmental-raastetta (mustaleima). Paprikat valmistuivat uunissa 200 asteessa noin puolessa tunnissa.


Caesar-salaatin pohjana käytin vihersalaattia, tänään sekoituksessa jäärvuorisalaattia, jääsalaattia sekä kotimaista varhaiskaalia. Broilerin olin paistanut eilen ruoaksi. Jätin kolme pihviä sivuun tätä päivää varten ja broiler version ainekset caesariin olivat valmiina. Tehdessäni caesar-salaatin laitan parmesaanilastut sekä krutongit omiin kulhoihin sekä kastikeen purkissa tarjolle, näin jokainen saa laittaa omaksi haluamansa määrän tai olla laittamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti