keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Köksässä kotimaista

Eilen valmistimme seiskojen valinnaisessa köksässä mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Käytimme pakastemarjoja, piirakoista tuli todella kauniita, kuin taideteoksia.



Kasien valinnaisessa Suomalainen matkalla Eurooppaan köksässä valmistimme tänään ruokaa Uudeltamaalta: silakkapihvejä, perunamuhennosta tai paistinperunoita ja mustikkakiisseliä.




Seiskojen pakollisessa köksässä valmistimme mureketaikinan. Oppilaat saivat itse päättää tekevätkö massasta lihapyöryköitä, jauhelihapihvejä vai lihamureketta. Tänään syntyi lihamureketta ja lihapyöryköitä. Lisukkeeksi valmistimme mausteisia lohkoperunoita ja raastetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti