sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Gluteeniton sunnuntai-iloittelu

Olen edelleen jatkanut perehtymistäni glueteenittomaan ruoanvalmistukseen. Aloitin aamun valmistamalla tattaririeskoja tattarihiutalepaketin ohjeella. Hyviä olivat ja nopeita valmistaa.


Sunnuntain lunnerille saimme sukulaisia ruokapöytään. Jatkoin gluteenitonta tutkimusmatkaani. Valmistin ruoaksi kasvisgratiinia, vihersalaattia, sitruunagraavattua lohta ja lampaan etujalkaa, nuoriso-osasto sai lisäksi täysjyväpastaa.




Jäliruoaksi valmistin mansikkatorttua. Tortun pohjan ainekset olivat: 3 kpl kananmuna, 2 dl tattarihiutale, 2 dl kauralese, 1 dl, mantelijauho,1/2 dl  intianisokeria ja 1 rkl kardemummaa. Ainekset kevyesti sekaisin ja paistoaika 200 asteisessa uunissa levynä 15 min. Päälle intiaanisokerilla maustettua jogurttirahkaa ja kohmeisia mansikoita. Mauteeksi hieman tuoretta minttua ikkunalaudalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti