perjantai 7. maaliskuuta 2014

Gluteeniton suklaakakku ja tex-mexiä

Olen pidempään pohtinut gluteenitonta ja tummasokerista ruokavaliota. Päätinpä testata hieman, miten valmistus onnistuu. Päivälliselle valmistin Nachos premiumin broilerin jauhelihasta, gluteeniton ruoka ilman erillisiä toimenpiteitä.


Perjantain herkutteluksi testasin suklaakakkua. Käytin mokkapalareseptiä pohjana, josta korvasin jauhot puoliksi kauraleseillä ja puoliksi tattarihiutaleilla, rasvamäärän puolitin ja sokerina käytin intiaanisokeria, puolitin myös sokerimäärän. Toimi hyvin.

Välikerrokseen laitoin maustamatonta jogurttirahkaa, jonka maustoin vaniljalla sekä intiaanisokerilla. Päälle hieman kookosta.

Hyvää oli, taidan tehdä näin toistekin. Kelpasi myös perheemme teineille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti