keskiviikko 14. elokuuta 2013

Intialaista, köksässä leivontaa ja marjajogurttia

Perhe saa sateisena päivänä päivälliseksi aromaattisia makuja, intialaista. Helppoa, hyvää ja nopeaa valmistaa.

Paistoin pannulla kesäkurpitsaa, mausteena Garam Masala mausteseosta, toisella pannulla kypsyivät broilersuikaleet, jotka saivat makunsa Tandoori Masala mausteseoksesta sekä kookosmaidosta. Lisäksi basmatiriisiä ja salaattia. Valmista puolessa tunnissa ja perhe on ruokittu maukkaasti.


Aamu alkoi köksässä kymppien kanssa, leivoimme sämpylöitä.


 
 
Lisäksi leivoimme pullaa.
 


Seiskojen kanssa oli heidän ensimmäinen köksän tunti. Tutustuimme keittiöön ja luokan käytänteisiin. Valmistimme marjajogurtit, jokainen omansa. Jogurtin sai valmistaa joko mansikoista tai mustikoista.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti