keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Thaimaalainen katkarapukeitto, köksässä mm. kahvilakulttuuria

Keväällä alkaa usein tekemään mieli thaimaalaista ruokaa, niin kävi tänään. Valmistinkin perheelle thaimaalaista katkarapukeittoa. Reseptin pohjana käytin Ruokapirkan reseptiä thaimaalaisesta kalakeitosta ja siitä sitten mukailin, mm. nuudeleina mustapapuspagettia pätkittynä. Maistui kaikille.


Seiskojen kanssa jatkui ateriasuunnitelmien toteutus. Tänään valmistui mm.  kasviswokkeja, Nizzan salaatteja, pelmeneitä, enchilladoseja ja kinkkukiusausta.






Kasien pitkän valinnaisen projektitöiden tuloksena esittelyssä oli tänään eteläsuomalainen ruokakulttuuri ja sieltä erityisesti kahvilakulttuuri. Oppilaat olivat valinneet kahvilaamme valmistettavakseen coctailpaloja, macaronseja, Napoleonin torttua ja pullaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti