maanantai 9. maaliskuuta 2015

Basilikainen tomaattikeitto, köksässä somalialaista ja ateriasuunnitteluja

Nyt on kevät ja nyt tekee mieli kevätruokaa. Valmistinkin päivälliseksi basilikaista tomaattikeittoa. Päälle vielä reilusti tuoretta basilikaa ja fetaa. Sopii oikein hyvin kevääseen - ja maanantaihin.


Ysien kanssa jatkoimme Afrikka-teemaa. Tänään oli vuorossa somalialainen leivonta ja oppilaat leipoivat sambuuseja ja basbooseja.



Seiskat suunnittelivat toissa viikolla pareittain itse toteutettavat arkiateriat; pääruoan ja jälkiruoan. Tänään alkoivat toteutukset. Tänään valmistui mm. lohipastaa ja hedelmäsalaattia, indonesialaisia vanukasta ja lihanyyttejä ja broilersalaattia ja vohveleita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti