tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäisiä makuja ja texmexiä

Ope on lomalla niin kuin omat koululaisetkin, joten päivää rytmittävät niin lounaan kuin päivällisen valmistaminen.

Hain lounaalla hieman kesäistä makua mansikoiden avulla. Valmistin lounaaksi caesar-salaattia msc katkaravuilla ja yhden lasten kaverin syntymäpäivän kunniaksi jälkiruoaksi mansikkakakkua. Mansikkakakun täytteeksi laitoin viime kesänä itsepoimittuja vadelmia, nyt onkin aika syödä viimeiset marjat loppuun. Täytekakun pohjan jauhoina käytin spelttiä.






Talossamme on tällä hetkellä paljon poikia ja yksi tyttö, joka pitää kovin prinsessa-meiningistä. Välipalaksi näkkäri, jonka päällä on mansikoita, lasillinen maitoa sekä kaverina Prinsessa-lehti.


Iltapäivän vesisade palautti tunnelmat vielä ei-kesäruokaan. Valmistinkin porukallemme Nachos Premiumia tykötarpeineen, jotka olivat tällä kertaa minttuinen tomaattisalaatti, vihersalaatti ja erilaiset kastikkeet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti