perjantai 23. toukokuuta 2014

Romesco, köksässä pakkaamista

Grillikausi on nyt. Meidän perheessä grillataan pitkin kesää ja erilaisia aineksia, mutta yksi sopii moneen - Romesco-kastike. Valmistan sitä hyväksi havaitulla Pirkka-reseptillä Tänään jätin reseptistä pois leivän, vähensin nesteiden määrää ja korvasin mantelit pinjanisiemenillä. Hyvää tuli, ja maku huomenna vielä parempi.

Kastike on hyvä valmistaa vähintään päivää aikaisemmin, joten koska huomenna on tarkoitus grillata ystäväperheen kanssa ennen MM-lätkää, tein tänään illalla Romescon valmiiksi. Ei kyllä tehnyt kauheasti mieli lämmittää uunia, mutta pakko, mikä pakko.



Köksässä jatkui pakkaaminen, joka on oikein hyvällä mallilla.Ensi viikolla kaikki onkin köksän luokista saatu siirrettyä kontteihin sekä varastoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti