maanantai 5. toukokuuta 2014

Quornia ja spagettia, köksässä nyhjää tyhjästä

Valmistin perheen päivälliseksi quornia ja spagettia sekä vihersalaattia. Quorn sai tässä ateriassa makunsa tuorejuustosta sekä aurinkokuivatusta tomaatista.


Köksässä aloitimme nyhjää tyhjästä viikot, tavoitteena saada pakasteet ja kaikki mahdollinen käytettyä loppuun ennen kesälomalle lähtöä. Luokkamme ovat näillä näkymin menossa kesän aikana remonttiin, joten sitä suuremmalla syyllä kaikki mahdolliset käytetään nyt loppuun ja uutta ei enää hankita.

Seiskojen valinnaisen oppilaille otin pakasteesta seitiä, jauhelihaa, kinkkusuikaleita, juustoraastetta ja ruisleipää. Mitä oppilaat kehittivät niistä: jauhelihakastiketta, kinkkukastiketta, makaronia ja seillä täytettyjä ruisleipiä. Nam. Saas nähdä, mitä syntyy huomenna ja mitkä ainekset käytössä....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti