tiistai 15. huhtikuuta 2014

Currybroileria ja spelttiä, köksässä belgialaista

Valmistin perheen päivälliseksi currybroileria, spelttihelmiä ja keitettyä kukkakaalia. Lisukkeena myös vihersalaattia.


Kasien valinnaisessa köksässä matkailimme Belgiassa. Valmistimme omenaista broilerpataa, curryriisiä ja patonkia. Jälkiruoksi vohveleita ja hedelmäsalaattia.







4 kommenttia:

  1. Moi. Saiskos tuon broilerpadan reseptin ? -ida

    VastaaPoista
  2. Hei Ida. Tässä olisi resepti. Toivottavasti maistuu

    500 g suikaloitua broilerinlihaa
    2-3 porkkanaa
    3-4 hapanta omenaa
    1 purjoa
    2 valkosipulin kynttä
    1-2 dl vettä
    1-2 rkl soijakastiketta
    0,5 tl inkivääriä
    mustapippuria tai sitruunapippuria
    (suolaa)

    Leikaa omenat ja porkkana suikaleiksi.Halkaise purjo,huuhtele ja leikaa viipaleiksi.Paista broilersuikaleet kevyesti padassa. Lisää porkkansuikaleet ja valkosipulit ja anna niiden pehmetä noin 5 minuttia. Lisää sitten omenasuikaleet, purjoviipaleet, vesi, soijakastike sekä mausteet. Anna ruoan kypsyä miedolla lämmöllä noin 10minuttia.

    VastaaPoista
  3. Ahh tuli hyvää :) -ida

    VastaaPoista