keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Seispagettia, köksässä karjalanpiirakoita

Sei on herkullinen, edullinen ja nopea valmistaa.

Spagetin kiehuessa paistoin pannulla valkosipulia ja aurinkokuivattua tomaattia öljytilkassa, paiston jälkeen laitoin pannulle mukaan seipalat. Spagetin valmistuttua otin seipalat hetkeksi pois pannulta, halusin kaiken ihanan nesteen pannulta imeytymään spagettiin, mutta rikkomatta seipaloja. Juuri ennen tarjolle laittoa laitoin päälle vielä basilikasilppua. Ihmeellistä, mutta totta, keittiömme ikkunalla basilika jaksaa vielä rehottaa varsin hyvin, vaikka harmautta riittää.


Aamun aloitin harmauden keskellä eilen illalla jääkaappiin sulamaan ottamillani kotimaisilla marjoilla ja rahkalla.


Ysien valinnaisessa Juhlatarjottavaa köksässä valmistimme karjalanpiirakoita ja munavoita sekä sivutyönä myslipatukoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti