torstai 7. helmikuuta 2013

Salaattipäivällinen, köksässä venäläistä keittiötä ja leivontaa

Valmistin päivälliseksi Schwartzwald henkisen maalaissalaatin, lapset saavat lisäksi eilistä tonnikalaista spagetti alla puttanescaa, jota on jäljellä juuri kolmelle lapselle.

Salaatin pohjana on vihreä salaattipeti, jossa jäävuorisalaattia, jääsalaattia sekä lollo rossoa ja kurkkua. Lisäksi laitoin salaattiin Schwarzwaldin kinkkua, Kappeli juustoa, pinjansiemeniä ja kananmunaa.


Kasien valinnaisessa köksässä  teemana oli venäläinen keittiö. Oppilaat valmistivat nakkiborssia ja rouheisia sämpylöitä.


Kymppiluokkalaisten köksän tunneilla tänään oli leipomispäivä. Oppilaat leipoivat Runebergin torttuja,


laskiaispullia


ja korvapuusteja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti