tiistai 12. helmikuuta 2013

Maa-artisokkapalsternakkakeitto, tonnikalarisotto

Ruokakaupassakäyntipäivä. Vihannesosastolla vastaani suorastaan  kävelivät maa-artisokat ja en voinut vastustaa niiden hankintaa. Maa-artisokkien vieressä oli myös hyvännäköistä palsternakkaa, illan ruoka selketytyi välittömästi. Maa-artisokkapalsternakkasosekeittoa.

Sosekeiton ainekset ovat puolisen kiloa maa-artisokkaa, pari palsternakkaa, muutama jauhoinen peruna, iso sipuli ja nokare koskenlaskijaa. Mausteina rakuunaa, chilipippuria, maustepaprikaa ja päälle tuoretta timjamia. Keiton kanssa syödään näkkileipää.


Treeneihin lähtevä sai syödä päivällisekseen, kun sosekeitto ei ehtinyt valmistumaan ajoissa, jämäruokaa, joka tällä kertaa oli tonnikalarisottoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti